Smarte accessoires til den stilede mand

Det der med at købe nyt tøj er med til at stimulere vores glæde. Der er noget helt specielt ved at få noget nyt hjem, som man kan gå med i hverdagen eller til fester. Og her gælder det alle mulige forskellige former for påklædning. Der er de klassiske ting, som mange bliver glade for – nemlig et par nye sko eller en ny, smart jakke. Derudover er der også de mindre ting, som det måske ikke er så tit, man køber nyt af. Et godt forslag her kan være de små men smarte accessoires til mænd, som bare lige sætter det ekstra prik over i’et.

Det kan være en smart slipsenål. Det er en smart, lille detalje, der er med til at pryde udseendet på jakkesættet og ikke mindst slipset. Slipset og jakkesættet er en tøjstil, der bare er evig aktuel. Det er noget, de fleste mænd på et eller andet tidspunkt har prøvet at gå i. Og er man en af dem, der bare ikke kan få nok, og som måske endda elsker at gå i jakkesæt til dagligt, så er det her det helt rette sted. Der findes nemlig et utal af smarte accessoires som eksempelvis slipsenålen, som man kan glæde sig selv med. Det kan du læse meget mere om herunder.

En smart slipsenål i sølv

Er du typen, der elsker at gå i jakkesæt med slips til dagligt, så er slipsenålen lige noget for dig. Slipsenålen er en fiks lille detalje, der giver jakkesættet den ekstra prik over i’et. Den er med til, at du altid føler dig velklædt, når du går rundt til dagligt eller til en festlig lejlighed.

De smarte slipsnåle findes i mange forskellige former, størrelser og farver. Eksempelvis kan man vælge slipsenåle med gravering, der giver slipsets udseende det ekstra touch. Man kan også vælge slipsenåle, der passer med farven på selve slipset og jakkesættet, så man kan se rigtig stilet ud.

Man kan eksempelvis også vælge en ganske simpel slipsnål i sølv, der passer rigtig godt sammen med de fleste slips og jakkesæt, fordi farven netop er så neutral.

Hvor sætter man slipsenålen?

Er du ikke vant til at bruge slipsenål, så kan det måske godt være en smule forvirrende, for hvor skal den lige sidde? Og det er faktisk ikke helt ligegyldigt. Det anbefales, at man sætter den i samme højde, som man ville sætter lommekluden. Den skal altså hverken sættes helt i toppen af slipset eller for langt nede. På den måde opnår man det bedste udseende.

Et godt tip derudover er, at slipsnålen helst skal matche andet metal, man bærer. Har man eksempelvis manchetknapper, så er det en god idé at vælge en slipsnål, der matcher i farven på dem.

Mange muligheder for kombinationer

Der findes mange forskellige slipsenåle, og det skyldes, at der findes så mange accessoires til mænd, som man kan matche dem med. Eksempelvis også seler, solbriller eller ure. Der er masser af muligheder, så det er bare at tjekke det ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *