Start af kontor

Det er i sig selv en spændende og lidt skræmmende proces at etablere sig som selvstændig, og det gælder altså også, selvom der “bare” er tale om en online baseret virksomhed. Den slags, der med rette kan kaldes for “Hjemmeweb” 🙂 Og helt uden omkostninger er det altså heller ikke!

Indretning af kontor

Når man skal arbejde med web hjemme fra, er der selvfølgelig altid den mulighed at starte med en laptop ved køkkenbordet, men det er nu ikke en fremgangsmåde, jeg vil anbefale. At arbejde fra ens eget hjem kræver disciplin, og det kræver, at man opbygger følelsen af at “gå på arbejde”. Altså kræver det et rigtigt kontor!

Og der skal en del til, når man starter fra bunden – lige fra skrivebord over kuglepenne til printer, papir, blokke og hvad ved jeg. Der er virkelig brug for et fornuftigt indkøb for at udgifterne ikke løber løbsk.

Printer er stadig uundværlig

Man kommer faktisk ikke udenom en printer – selv ikke i vore dages yderst databaserede miljø med dette og hint i skyen. Man skal finde ud af, om en blækprinter er det rigtige – eller om det skal være en laserprinter.

Der er gode guider at læse om det emne, og uanset ens valg er det vigtigt, at man har en god leverandør, der har både de rigtige printere at byde på – og fornuftige priser på både printere og senere forbrugsstoffer.

Her er et godt sted at starte med masser af viden, gode priser og unik service: https://papirogblaek.dk/printer.html

Pas på hænderne!

Skal man skrive meget og bruge sin computermus meget, er der et område, hvor man bare ikke må spare: Musen og tastaturet! Især musen er vigtig – og husk nu på, at du som selvstændig jo ikke bare lige kan få sygedagpenge og lægge dig syg med betændelse i seneskedehinden eller den slags.

Bruger du musen meget (og hvem gør ikke det?), er det i den grad investeringen værd at se på en såkaldt mousetrapper, der fuldstændigt ændrer den måde, hvorpå du navigerer med pilen på din skærm. Se forskellige slags mousetrapper her.

Endelig er det vigtigt at sikre ro og fred på kontoret. Sørg for, at alle i din husstand kender til dine arbejdstider – og respekterer dem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *