Stress i Aarhus

Hey coach råber jeg til fodboldtræneren. Det er onsdag eftermiddag, og jeg er så glad for at kunne sige til familien, at jeg skal til indendørs fodbold. Det er en kold novemberaften, og egentlig har jeg ikke lyst til at spille fodbold sammen med 5 andre svedige mænd. Men det er fedt, når jeg endelig er kommet afsted. Det er rart at se kammeraterne og efter træningen at få en øl på den lokale sammen med dem. I virkeligheden har jeg slet ikke lyst til at tonse rundt efter den bold. Der er mange andre ting, som er vigtige – i min optik. Stresscoaching for eksempel!

En kritisk fase

Jeg er i en fase i mit liv, hvor jeg ikke helt kan finde ud af, hvad jeg vil. Min kone er sød, dejlig, sexet, ja, alt, hvad jeg drømmer om, men jeg er bare i tvivl. Har ligesom mistet fodslaget. Børnene er store, selvstændige, virksomheden er i fremgang – intet kunne være bedre for mig. Eller kunne det? Jeg har jo ikke noget mål. Har alt, hvad jeg drømte om. En dejlig familie, et dejligt hus, flot bil osv. Men altså, hvor er jeg henne i det her? Jeg har tænkt længe på, at jeg har brug for noget personudvikling … men hvor finder jeg det? Og hvad er det? Jeg kan huske, jeg har set en film om en succesfuld mand – advokat tror jeg det var, som begyndte at tage dansetimer – tango – og selvfølgelig blev forelsket i pigen som underviste ham. Bvadr. Det er ikke mig, hverken tango, dans, eller at få en affære.

Coaching er nok svaret

Men her på det sidste har jeg fulgt lidt med i debatforummer, som handler om at være glad / deprimeret. Måske er jeg deprimeret, … jeg tror det ikke, men jeg ved, at jeg ikke kan finde ind til mig selv. Jeg er ikke glad, og sætter ikke pris på mig selv. I et debatindlæg, så jeg, at en kvinde havde fundet en vej frem. Hun havde henvendt sig til en life-coach. Hun havde hjulpet hende tilbage til at finde glæde i sit liv. Historien var rørende og meget inspirerende. Jeg kunne godt tænke mig at få nogle samtaler med sådan en coach. Men hvor finder jeg den slags coaching i Aarhus?

Det er måske bare noget moderne københavnersjov med det der coaching, men hvorfor det? Jeg har et godt helbred, jeg er top fit, som min læge siger. Så, hvorfor kan jeg ikke sætte pris på mig selv? Jeg har da gjort alt, har succes med min forretning.

Stresscoaching?

Jeg helt sikker på, at jeg ikke har brug for en stresscoach. Hvem andre end mig, har brug for ferie. Jeg har en arbejdsdag på maksimum otte timer, og jeg tager ofte på ferie med viven. Det kan være city tours i 3 – 4 dage (læs shopping tours) eller på et 5 ugers cruise (læs: afslapning med drinks og ingen kreditkort). Ikke desto mindre, så er mit selvværd på et meget lille punkt. Jeg må simpelthen gøre noget. Det går ikke. Er der nogen af jer, som kan fortælle mig, hvor jeg kan få god coaching i Aarhus. Det skal være i Aarhus, fordi jeg orker ikke at køre til København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *