Stressende webarbejde

Det går ikke så godt her på min arbejdsplads. De fleste af mine kollegaer er lidt sure og negative. En enkelt har ligesom isoleret sig fra os andre. Hun lukker sig inde på sit kontor og deltager kun i de obligatoriske møder, vi har. Hun har vist nogle private problemer, så vi vil ikke blande os, men det virker rent ud sagt, som om hun har stress.

Coaching mod stress

Alvorligt talt. Vi andre har også stress. Vi har travlt og skal nå meget. Og vi kommer da også til at lave fejl. Når det sker, så skælder vores leder ud. Hun forsøger ikke at hjælpe os med at finde en løsning på, hvorfor fejlene sker. Hun har sikkert også stress.

Hendes chef har talt med os om, at vi skal have noget stresscoaching her i afdelingen. Det går dårligt, og det skal der rettes på. Han har lagt mærke til, at vores produktivitet er faldet over det sidste, halve år.

Efter adskillige pep-taler er det ikke blevet bedre. Så han er kommet til den konklusion, at vi skal hver især have et forløb med en stresscoach, som kan hjælpe os videre. Han har valgt at dække udgiften. Han stiller et kontor til rådighed for coachen, og nu beder han os om, at samarbejde med ham, så vi kan få et bedre arbejdsklima og komme tilbage til den glade arbejdsplads, vi havde for mere end et halvt år siden.

Nu sker der noget

Det synes jeg, egentlig er meget flot gået af vores direktør. Han ved, at vi alle har travlt, men kan også se, at på trods af travlheden, så er der nogle af os, som er meget mere stressede, end det er rimeligt. Han tilbyder nu at hjælpe os. Han ved sikkert også, at det ikke er os alle, som har brug for lige meget stresscoaching. Så hvorfor skulle vi ikke samarbejde med coachen? Hvis det kan bevirke, at surheden og alle de negative bemærkninger bliver vendt til, at vi er glade, så er det da et fantastisk tiltag.

Faktisk er det en ekstremt interessant uddannelse, man kan få som stresscoach: https://lifeconsulting.dk/stresscoach-uddannelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *