Til kiropraktor med smerter

Der er brug for flere undersøgelser. Dine smerter i lænden har ikke fortaget sig overhovedet. Det er mere end 4 måneder siden, at de begyndte at pine dig. Du er blevet røgten fotograferet. Du har fået smertestillende midler. Der har ikke været noget at se på billederne. Der er ikke nogen knogler, der er brækket. Du er ikke glad for at skulle tage de smertestillende piller. Du har taget nok af dem. Og du er faktisk ret bekymret for, at du er på vej ud i afhængighed af dem.

Først prøvede vi fysioterapi

Din læge har sendt dig til en fysioterapeut. Det skete for en måned siden. Fysioterapeuten har givet dig nogle øvelser, som du kan udføre derhjemme. Du gør, hvad du kan. Men lige lidt hjælper det. Smerterne fortager sig ikke. Det undrer dig. Kan de kløgtige ikke finde ud af det? Du har tænkt på at prøve alternative behandlinger. Det har du bare lidt svært at tro på. Og din overbevisning er, at du skal tro på behandlingen, før den vil give resultater. Du er faktisk nået dertil, hvor du overvejer om smerterne mon er fremkaldt af en psykisk tilstand hos dig. Du aner bare ikke hvilken. Er du angst? Egentlig ikke. Du er derfor begyndt at læse om, hvordan andre mennesker er kommet af med sine uforklarlige smerter. Du har besøgt flere forskellige fora på nettet. Bare sådan for at se, hvad andre har gjort.

En genial kiropraktor i Ballerup

Der var bl.a. et indlæg på et af de der fora, som fortalte om en kvinde, der havde fået bugt med sine smerter i lænden. Hun fortalte om, at hun havde fundet en kiropraktor i Ballerup – Tom Pihl, som havde hjulpet hende. Han havde været utrolig sød og meget grundig i sin diagnosticering af hende. Han havde brugt tid på at tale med hende om smerterne. Han havde fået hende røgten fotograferet igen og igen.

Og han havde fået hende til at få nogle ultralydsskanninger. Han var kommet frem til, at der var tale om en næsten usynlig fraktur i en af lændens knogler, som dog nu er helet, men som dog havde bevirket, at hele hendes muskulatur omkring den knogle havde spændt sig og på daværende tidspunkt var totalt stive af at spænde. Hun skrev også om, at efter ganske få behandlinger hos kiropraktoren i Ballerup så kunne hun ganske langsomt mærke en forbedring. Hun afsluttede sit indlæg på tråden med at fortælle, at i dag er hun smertefri. Takket være hendes kiropraktor.

Fri for medicin er en drøm

Du tænker og tænker. Det kan altså lade sig gøre at komme af med smerter – også dem, der ikke kan forklares. Det kræver bare, at du finder den rette ekspert. Og ja, du havde da overvejet at besøge en akupunktør. Men det der indlæg med en kiropraktor i Ballerup har givet dig nye tanker. Det kan være, at det vil være den rigtige løsning for dig. Der er måske en lille bitte fraktur – fra dengang du gled ude på gaden og slog lænden imod vejens kantsten. Du beslutter at finde en kiropraktor. Det kan ikke skade dig. Og tænk, hvis du kunne blive fri for smertestillende medicin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *