Tjek hotellet også

Min mand og jeg er ved at kigge efter hotel i London. Vi har nemlig købt billige flybilletter fra Billund til London her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/storbritannien/london/ og skal af sted om en måneds tid.

Hvad er vigtigt at tjekke

Vores kiggen efter hotel fik os til at snakke om, hvad man skal være opmærksom på, når man bor på hotel. Det er jo dit hjem for en periode – men det er det også for mange andre mennesker…

Gode råd på destinationen

  • Hvis du er obs på bakterier, bør du medbringe antibakterielle servietter og tørre især fjernbetjeningen til Tv’et af. Det er der, du finder de fleste bakterier – også kolibakterier. Huk også dørhåndtag.
  • Når vi nu er i det mere ulækre hjørne. Check, om der er sengelus. Det gør du ved at tjekke sengen, under lagnerne etc. Check også sofaer, lænestole etc. Du skal tjekke for små pletter og selve sengelusene.
  • Glem ikke at bruge dit #Do not disturb” skilt på døren. I har ikke privatliv, hvis skiltet ikke er på døren. Sådan er det bare.
  • Lad ikke dine værdigenstande ligge fremme. Brug et pengeskab, hvis det findes på dit værelse. Alternativt har lobbyen tit tilbud om brug af pengeskabe.
  • Åben ikke døren – heller ikke hvis du venter på roomservice – før du har sikret dig, hvem der er på den anden side. Lad heller ikke døren stå på klem, hvis du venter på nogen. Det gælder også, hvis du blot lige skal omkring hjørnet for at hente is etc. Du ved ikke, om der venter nogen på dit værelse, når du er tilbage.
  • Endelig så lad være med at drikke vandet fra hanen på dit hotel. Du ved ikke, hvordan vandforsyningen er, og hvor vandet kommer fra. Vær på den sikre side, og drik kun flaskevand på værelset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *