Vaping verdenen

Det er efterhånden 5 år siden, at jeg begyndte at dampe. I starten var det lidt forvirrende, men der gik ikke særligt lang tid, førend jeg fandt ud af, hvor nemt det er, og at det faktisk slet ikke var så svært at blive fri for trangen til nikotin. Jeg startede naturligvis med at bruge nikotin e-væske, men der gik faktisk ikke mere end en god måneds tid, så følte jeg ikke trangen til at bruge den slags væske længere. Det var meget sjovere at eksperimentere lidt med de forskellige smage.

Yndlingssmag

Og faktisk, ja, jeg har brugt en del tid på at finde nogle yndlingssmage, som jeg køber. Som eksryger har jeg dog aldrig helt kunnet komme af med savnet af duften af tobak. Derfor vender jeg gang på gang til at købe e-væske fra et mærke, der hedder Black Note: https://www.justvape.nu/da/produkt-kategori/e-vaeske/shortfills-premix-da/black-note-da/. De har altså en hel del forskellige smage, og jeg værdsætter, at de ikke tilsætter en masse kemiske stoffer.

Jeg fandt mærket ved et tilfælde. Faktisk fandt jeg det slet ikke. Det var en af mine venner, som gav mig en gave. Han gav mig en Black Note Solo. Han havde købt den, men brød sig ikke om den. Han er lidt mærkelig. Så da han hørte, at jeg godt kunne lide e-væske med smag af ægte tobak, købte han den til mig. Jeg har siden prøvet mange af deres forskellige e-juicer. Og de er alle sammen fine. Der var bare en lille bagatel: Jeg savnede smagen af orientalsk tobak. Det er sådan en meget karakteristisk duft, den orientalske tobak har. Nogle synes, at det er en forfærdelig stank. Jeg elsker duften af den.

Black Note orientalsk

Forleden var jeg så den heldige. Jeg opdagede nemlig, at Black Note faktisk har en e-væske med smag af orientalsk tobak. Jeg ved sådan set ikke, om det er et nyt produkt, de har tilføjet for nylig, eller om det er butikken, jeg handler i, der har fået den specielle e-juice hjem. Jeg ved bare, at jeg skal have bestilt den, så jeg kan prøve den.

Dinner Lady er også god

Jeg er dog ikke fanatiker. Ud over produkterne fra Black Note, så er jeg faktisk også glad for nogle af produkterne fra Dinner Lady. Du synes måske, at det er lidt underligt, at jeg den ene dag damper med tobakssmag og den anden dag damper med frugtsmag.

Jeg skal forklare dig, hvorfor: Det giver mig varians. Og jeg sætter pris på varians i min hverdag. Det er sjovt at prøve nye smage. Og der er ikke nogen, der siger, at, bare fordi man er glad for et brand, så kan man ikke også prøve andre brands.

Jeg har prøvet flere forskellige smage fra Dinner Lady. De er friske. De er sjove og ved du, hvad: Et af deres produkter har smag af karamel og tobak. Det er en fantastisk kombination, selvom det lyder lidt pudsigt. Og så er der lige en ting til, som gør, at jeg godt kan lide produkterne fra Dinner Lady: Deres indpakning er farvestrålende. Og jeg er glad for farver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *