Vil du have en sundere arbejdsplads? – Økologi, snacks og Frugt & Grønt

Hvad gør en sundere arbejdsplads godt for? Hvorfor skal det prioriteres? Listen er faktisk lang, så lang, at vi kun har plads til at komme ind på nogle af de mange fordele ved at gøre en arbejdsplads sundere. Levering af frugt og grønt til virksomheder med en øko frugtordning er en ret enkelt og simpel måde, og det er et tiltag, I kan indføre allerede i morgen. Der er flere valgmuligheder, og I kan klikke ind via linket for at se dem alle. Der er noget til alle, og det er både dem, der ønsker en masse frugt og grønt, dem der ønsker, at det skal være økologisk og dem der blot er til mindre snacks. I denne artikel vil vi også komme ind på nogle af de fordele, der er forbundet med at vælge en sådan ordning til. De er bestemt værd at nævne.

Få mere energi og overskud i hverdagen

Når frugtordningen er igang, og indtaget af frugt og grønt øges, så vil medarbejderne opleve at få langt mere energi og overskud i hverdagen. Det er sikkert noget de fleste kan bruge, og sådan en omgang frugt og grønt er det perfekte energiboost. Et skud frugtsukker er lige det, der kan være med til, at man klarer sig gennem hele arbejdsdagen fuld af overskud. Og følelsen af overskud er altid enormt rar at have, så man ikke føler sig tung eller føler, at man er bagud. Og når man begynder at føle, at man er i underskud, kan denne følelse hurtigt tage over. Så her er det godt at lade følelsen af overskud overtage først.

Et bedre sammenhold

Faktisk kan en frugtordning også være med til at skabe et bedre sammenhold blandt alle medarbejderne. Økologisk frugtordning på arbejdspladsen og økologiske grøntsager er en ting, I kan vælge til, for at have noget sammen. Det kan blive et dagligt samlingspunkt, hvor I lige skal hen og have noget frugt sammen. Tanke depoterne op. Og så kan I lige få en sludder for en sladder, mens I indtager lidt frugt. Det kan være med til at skabe en enormt hyggelig atmosfære på arbejdspladsen, og nogle gange skal der bare ikke mere til. Det kan også være, at I har en masse sparring omkring frugtordningen, hvad I ønsker fra den, hvad der skal leveres, om det skal være økologisk og meget andet. Der er flere ting, I skal have afklaret, og det kan være en hyggelig ting at snakke med dine kolleger om.

Hvis I blot ønsker snacks og nødder

Det kan være, at der er nogle på arbejdspladsen, der ikke rigtigt ønsker grønt eller frugt, eller som måske selv sørger for at have det med. Her er der altså også mulighed for at få leveret snacks og nødder, som en mindre ting, og det kan være lige så lækkert og appetitligt. Nødder og lignende sunde snacks har mange af de samme fordele, og de mætter også godt, så du hurtigt kan fortsætte din arbejdsplads med en god og tilpas mavefornemmelse. Så er du klar til resten af dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *