Udvid din garderobe med seler til herre 

Udvid din garderobe med seler til herre 

Seler til mænd er den specielle mulighed for dig, som ønsker at holde bukserne oppe. Flere benytter i dag livrem til at holde bukserne oppe, her hos os ved vi godt hvorfor seler er must have i sin garderobe. Da det er ikke blot et spørgsmål om funktionaliteten i at holde sine bukser oppe. Det kan snildt ligeledes være for at sætte sit eget personlige præg på sit outfit og her er seler til mænd en smart løsning.  

Startede som undertøj.  

Seler til mænd var til at starte med en almindelig del af undertøjet, da man monterede det inden under trøjen for at beholde bukserne oppe og var ikke anset som værende rigtigt anvendt at have uden på ens skjorte som man senere gjorde. Selerne oven på skjorten var startede til at sætte detaljen på sit outfit og dermed skille sig ud og det blev snart et populært beslutning at seler til mænd blev påført oven på skjorten.  

Benyttes til utallige af typer for sociale sammenhænge 

Seler til mænd er nu et mere specielt valg at anvede, da det skiller sig ud fra mængden og giver en muligheden for at kunne skille sig ud og kan benyttes til alverdens gilder for at placere ens eget personlige præg på sit outfit. Her kan man også vælge i mellem en et utal forskellige typer af seler og forskellige farver, som derved får en til at skille sig ud og sætte prikken over I’et sit look.  

Udvalgt produktsortiment 

Hos BalderClothes har vi valgt at gøre et mere traditionelt udvalg og fører derved i de mørkere farver som grå, sort og blå. Da de er med til at gøre en kontrast til de typsike lysere skjorter, som man har inden under seler til mænd.  Men kan ligeledes nemt bruges, hvis man bare ønsker en mindre kontrast til sin skjorte. 

Mangler man et enestående varemærke? 

Ønsker man muligvis lidt identitet eller en del af dit klædeskab, der er med til at skille en ud fra de andre. Så kan seler til mænd være en løsning, da det let kan blive dit varemærke for hvem du er og derigennem giver ens outfit personlighed. 

Uskrevne regler 

Der er som sådan ej nogen regler om at man ej kan benytte seler til mænd sammen med en livrem, dog er det en fælles viden, at det ikke giver mening at anvende disse to bukseholdere på samme tid. som det nu er blevet til. Så længe du overholder denne uskrevne regel er det blot fantasien, som stiller rammer for hvad du kan sammensætte med seler til mænd. Typisk er seler til mænd en accessorie, hvis man skal have en lidt pænere mondering på og derved er seler til mænd tit anvendt oven på en skjorte, dog har man en pæn bluse eller t-shirt, uden mønster ligeledes være en flot løsning.  

Finder vejen tilbage 

Seler til mænd er på vej vej tilbage til hvad, der er moderne og dermed kan man være blandt firstmovers til at få dem tilbage på beatet. BalderClothes er selv tosset med denne mode udvikling og har derfor et udvalg af seler til mænd, så man har valget for at vælge præcis de seler, som går i spænd med din personlige look.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *