Min New Balance 550 anmeldelse: Den bedste sko, jeg nogensinde har båret

Hvis du er ligesom mig, har du sikkert et had-kærlighedsforhold til dine løbesko. På den ene side er de blevet en fast bestanddel af din sportsrutine. På den anden side kæmper du måske med at finde det rigtige par til dine behov.  Hvis du nogensinde har kæmpet for at finde det rigtige par sko, vil du forstå, hvorfor jeg har været tilbageholdende med at tilføje endnu et par til min samling. Selv efter at have plaget mine løbevenner i månedsvis for at få dem til at prøve deres sko, var jeg stadig ikke klogere på, hvilken model der var den rigtige for mig. Til sidst gav jeg op og indrømmede mit nederlag, men det nyttede ikke noget. Jeg måtte have et par New Balance-sko.

Hvad er New Balance sko?

En af de ting, der tiltrak mig ved New Balance sko, var, at de lavede en række forskellige modeller til forskellige formål. Jeg er f.eks. ikke fan af tunge sko, så deres løbesko med lav profil lød som om, at den ville være perfekt til mine behov. De tilbyder også vandresko, cross training sko og meget mere. Jeg har endelig fundet det rigtige par! New Balance 550 er lige det, jeg har brug for for at holde trit med mit stigende aktivitetsniveau.  Den har nok dæmpning til at beskytte mine fødder og ben mod stød, men er stadig let nok til, at jeg stadig kan løbe uden at føle mig tynget ned. Den er også behagelig nok til at have på hele dagen, fordi den ikke har for meget støtte til fodbuen. Og som en ekstra bonus var de utroligt overkommelige! Ud over at finde den perfekte sko til mine behov lærte jeg også en masse om mig selv i processen. Ikke alene har vi alle præferencer, når det kommer til stil og pasform, men vi har også præferencer, når det kommer til vores fodtøj – noget, jeg aldrig havde overvejet før denne oplevelse.

Den bedste sko, jeg nogensinde har haft på

Efter flere ugers research og efter at have været i gang med at undersøge og finde ud af, hvad jeg ville, købte jeg endelig et par New Balance 550’ere. Jeg har haft dem i ca. tre måneder nu, og man kan roligt sige, at de er den bedste sko, jeg nogensinde har haft på. Der er så mange ting, jeg elsker ved disse sko. For det første er de ekstremt behagelige at have på. De vugger min fod alle de rigtige steder, så det føles som om jeg går på luft. For det andet er de utrolig lette, hvilket betyder hurtigere løb for mig! For det tredje elsker jeg, at mine fødder ikke bliver svedige eller lugter, når jeg har haft dem på i timevis.  Endelig er der ingen grund til at træne disse sko ind; de passer som en handske fra dag et. Jeg kan med sikkerhed sige, at disse sko har gjort det til en absolut glæde at løbe igen!

New Balance 550 anmeldelse: Er det rigtigt for dig?

En anmeldelse af New Balance 550 er på sin plads, fordi det er en af de mest populære løbesko på markedet.  Virksomheden er stolt af at bygge lette og komfortable sko af høj kvalitet til løbere. New Balance har et klassisk look, der kan bæres til næsten alt, hvilket gør den perfekt til dem, der ikke ønsker at gøre sig umage med at matche deres fodtøj. Desuden er denne sko fleksibel og kan nemt tilpasse sig din fod. Jeg er vild med, at New Balance 550 fås i forskellige højder (lav, medium, høj) og bredder (Narrow – 4E wide). Det gør det nemt at finde et par, der passer endnu bedre til mine behov end mine gamle. Det skader heller ikke, at denne sko er overkommelig og holder i lang tid! Hvis du leder efter en løbesko med masser af støtte og stil, så er dette måske det rigtige valg for dig!

Min New Balance 550 anmeldelse

Jeg havde en masse spørgsmål om mit nye køb, og derfor vil jeg tage mig tid til at besvare nogle af dem for dig. – Hvad er New Balance sko? – Kommer alle New Balance sko i størrelse 9,5? – Hvordan føles min nye sko på mine fødder? – Er der noget, jeg skal være forsigtig med, når jeg løber i disse sko? Bare rolig, jeg har styr på det. Hvis du har andre spørgsmål, skal du bare efterlade dem nedenfor, og jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig!

Den nederste linje

Efter måneders research fandt jeg endelig den rigtige sko – New Balance 550. Disse sko er perfekte til mig, fordi de har nok støtte til mine høje buehøjder og er lavet i et letvægtsmateriale, der gør dem lette at løbe i. De har også masser af dæmpning, som gør mine langdistanceløb mere behagelige. Men det vigtigste er, at disse sko passer som en handske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.