Nytår er indkøbstid

Det var egentlig, fordi jeg skulle købe noget gavebånd, at jeg gik ind i den her forretning med kontorartikler. Det er en kæmpestor én, hvor de har alt, hvad man kan ønske sig. Lige fra en superlækker kontorstol, som ligner en gamingstol, til et nøgleskab eller en malerpensel. De har simpelthen alt. Og jeg kan godt lide at komme der.

God service

Folkene, som betjener kunderne, er søde. Og de ved meget. Fx så kunne jeg få alt at vide om akvarelpapir, da jeg skulle bruge en fødselsdagsgave til min niece. Jeg kunne også få alt at vide om, hvad en makulator skal kunne i dag. Se denne hjemmeside – der er et kæmpe udvalg: https://justmore.dk/makulatorer

Gaver med i købet

Men da jeg nu var i forretningen, så tænkte jeg, at jeg ligeså godt kunne bruge tiden på også at finde en gave til min nørdede, lille nevø. Han er en meget klog dreng. Han går i 3. klasse, men sommetider, så synes jeg, at han taler med et sprog og en erfaring, som var han en voksen mand på 50. Det må være noget med overintelligens eller sådan noget. I al fald, så er han klog og også lidt forknyt. Han kan godt lide at sidde for sig selv med en bog. Han er ikke den her type, der farer rundt og laver ballade. Han er god til at tegne. Og ja, det er faktisk små kunstværker, han laver. Der er mange små detaljer i tegningerne, som han har givet mig. Man ser dem ikke lige ved første øjekast, men når man sådan har lidt tid til at kigge rigtigt på dem, så opdager man små detaljer, der fortæller mange ting og historier. Jeg tror, han har en god fremtid foran sig som tegneserieforfatter og -tegner.

Flere kontorartikler

Jeg tænkte, at jeg måske skulle købe nogle farveblyanter i rigtig god kvalitet, og noget rigtigt tegnepapir, så han kan udvikle sit talent. Han plejer at tegne på almindeligt printerpapir. Det er da også godt nok, men måske kan han lave endnu flere og flottere tegninger, hvis han får noget af god kvalitet? Jeg kender det jo fra mig selv. Når jeg laver noget derhjemme, så bruger jeg altid materialer i god kvalitet. Det bevirker nemlig, at man gør sig lidt mere umage, og i længden bliver man gladere for resultatet. Eller: Hvis man skal købe en ny postkasse og sætte op. Sætter man så ikke hellere én af god kvalitet op, i stedet for én af blik, som ruster?
Jeg fandt et sæt med 30 farveblyanter i god kvalitet. De var også noget dyrere end jeg egentlig havde regnet med. Alligevel købte jeg dem til ham. Samtidigt fandt jeg nøgleskabet, jeg længe har ledt efter. Det skal hænge bagerst inde i vores garage. Sådan helt diskret. Vi har nemlig et problem med, at vi hver især glemmer nøglerne til huset. Vi havde en låsesmed ude hos os 3 gange i sidste måned. Det går ikke. Vi har derfor været på udkig efter ét, der ligesom blender ind i garagen, så det ikke opdages af uvedkommende forbipasserende. Der hænger vi så nøglerne til redskabsskuret og til drivhuset, og derinde lægger vi så en ekstranøgle til vores hoveddør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *