Bag facaden på privatlån

Privatlån er en privat sag, som ikke angår andre end dig og det pengeinstitut, der låner dig pengene. Vi er derfor stolte af at kunne sige at alle vores partnere du kan finde her på Trygt.dk går 100 % op i at sørge for, at de ansøgninger, de får på privatlån, forbliver anonyme.

Selvom du har et lån i din bank, og de måske ikke vil låne dig mere, kan du stadig ansøge her om et privatlån og helt uden, din bank bliver blandet ind i det. Et privatlån er ikke hvad mange tror, et lån mellem private, men blot et andet navn for blankolån eller SMS lån nu, som du kan læse meget mere om på Kviklaan.info.dk. Lån penge nu kan du tage rigtig bogstaveligt, som du kan se på Kviklån Info DK

Fordele ved privatlån

Det vil sige, et privatlån er et lån du, kan optage uden at stille sikkerhed i form af hus, lejlighed, bil,båd o.lign Du kan ansøge online om privatlån her på Trygt.dk og få svar tilbage på e-mail efter kun få minutter.

En anden ting, der er godt ved privatlån, er, at man ikke skal fortælle, hvad man agter at bruge pengene på, så hvis du skulle have lyst til at tage på casino og bruge alle pengene, så er der ingen, der blander sig i det.

Det eneste vores partnere kræver er blot, at du er fyldt min. 18 år (hos nogle skal man være ældre), du skal bo i Danmark, du skal kunne dokumentere indkomst (du behøver end ikke have et job) og så må du ikke være registreret i RKI, Debitorregisteret e.lign.

Den frihed, du får som ansøger og låntager, er langt fra, hvad man er vant til, når man prøver at optage et lån i sin bank. Du kan få privatlån med ÅOP helt ned til 3,9 % og med en afdragstid på op til 144 måneder.

Du kan også bruge et privatlån til at købe ny bil eller lægge udbetaling på hus og lejlighed. Så få et privatlån her hos os, det er den nemmeste vej til at få penge på kontoen uden, at andre snager i dine personlige sager. Læs meget mere om privatlån på Trygt.dk.

Om Trygt.dk

Trygt.dk er en online låneguide, der skriver om nyheder inden for vores økonomi, penge, lån og finans i Danmark. Gode råd om hvordan man sparer penge og sidst men ikke mindst, hele verdensøkonomiens op- og nedture som jo altså også rammer os i Danmark.

På Trygt.dk holder vi jer altid informeret om, hvad der er værd at vide om penge, for den almene danske forbruger. I er velkomne til at kommentere artiklen…. Go’ fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *